total90 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam chciałbym przetestowac proca barona na 2500 niestesty nie mam do niego wystarczajaco wydajnego ukl chlodzacego.CZy moge na chwile uzyc chlodzenia od durona 1000.Czy procesor moze sie od razu spalic????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Hmmm po 1) Czy to "Chlodzenie" pasuje do bartona? Czy da się to zapiać o_O? Jesli tak ... to nie powinno być problemu jednak trzeba uwazac!!!!! Najlepiej chwile po wlaczeniu komputera posiedziec w biosie i patrzyc na temperatury ;) Czy to chlodzenie od durona ma wiatraczek ;d???? Dobra ... ja jestem uzytkownikiem intela wiec zabardzo sie na tych amdowych cudach nie znam ;) WIem tylko ze na 90% bez chlodzenia lub z bardzo slabvym procek pójdzie z dymem Edit: Moj najnowszy pomysl (mam takie jak mi sie na spanie zbiera ;P) Wsadz ten radiator (z wentylkiem) od durona do zamrazalnika ... potem zaloz na proca (jak jest jeszcze zimy) i go odpal.... i czekaj w biosie kiedy temperatura przestanie wzrastac. Jakby wychodzila powyzej 65stopni to trzymaj juz reke na listwie od zasilania i wylaczaj ;D Dobra ... tyle moich dziwnych pomysłów ... lepiej pójde spac ;P Edytowane 27 Czerwca 2005 przez KamiKaze boski wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 1.Pasowac bedzie pasowac. 2.zawsze mozesz bartona na fsb 133 (266) przestawic i napiecie obnizyc do nawet 1.45 i powinien na 100% sobie poradzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...