eou Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zobaczcie ta aukcje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56024406 i powiedzcie co o niej myslicie. Naprawde tak tanio? moze jakies oszustwo? Ta cena jest naprawde niska (zbyt niska) jak na p4 3.2 boxowego z 3 letnia gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 zapytaj sprzedawce o serię i gwarę w przypadku gdy proc nie bedzie działać jak należy... ogólnie w tej cenie sporo na allegro jest procków "szlifowanych", choć znam kilka przypadków gdy sprzedawany 3.2 GHz Prescott miał serię celerona 2.53 GHz a chodzi elegancko na 3.2 i do tego nieźle sie kręci... więc trudno określić czy brać czy nie... najlepiej popytaj tych co kupili i pogadaj ze sprzedawcą .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 niby mozliwy odbior osobisty, trzeba by pogadac z kolesiem i zapytac co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Czyżby coś wypadło z Tira ? A tak na poważnie, to podejrzewam, że to przekręt. Ciekawe czy boxy nie rozpakowane ? I jaka seria procka ? Pewnie gość sprzeda 10 sztuk i wyjedzie za granice, a po prockach ani śladu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie chcę nikogo oczerniać ale ta licytacja podejrzanie wygląda. Nie można luknąć co sprzedawał wiec nie wiadomo czy nie kupował/sprzedawał naklejek z allegro, mało tego wystawia nagle dużo sprzętu... Ja bym nie brał no chyba ze faktycznie odbiór osobisty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unixos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://www.biskupi.pl/dodatki.php wielu juz takich było popatrzcie i wyciagnijcie wnioski pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe_Doe Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 I juz po aukcji...dobrze ze sie wstrzymalem z kupnem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eou Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ciekawe z jakiego powodu usunieta aukcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 pewnie sprzedawca dostal kase na konto od paru loskow i zniknal hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Trzeba uważnie zbadać każdą aukcję. Ja zanim kupiłem mojego P4 3.2 E0 na allegro zdzwoniłem się ze sprzedawcą i ustaliłem wszystkie szczegóły. Jako, że preferuje odb. osobisty zmówiliśmy się i obyło się bez krętactw i innych szopek. BTW Za proca dałem 550zł - nówka w BOX-ie, zapakowany w folie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...