Eloek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Mam mały problem z zamykaniem windowsa kiedy chce go wyłaczyc to pokazuje sie napis mozesz wylaczyc windowsa , i musze wciskac power zeby sie wylaczyl do konca :/ a nie jak to bylo normalnie ze komp sie sam wylanczal:/ Zauwazylem ze jak windows jest wlaczony i wcisne power i to on sie nie zamyka tylko twarde wylaczene odrazu , cos jakbym mial kompa pod AT a nie ATX ... Grzebalem troche w obudowie ostatnio to moze jakis kabel sie odlaczyl ale nie mam pojecia jaki moze jakies sugestie ?:) ALe cos czuje ze bez reinstalacji windy chyba sie nie obejdzie :/ Moj sprzet to A643000 plyta MSI NEO2 F , 2 x 512 RAM ale watpie aby to mialo jakies znaczenie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogoorek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Wystarczy, że w panelu sterowania klikniesz opcję "Opcje zasilania" i w którejś z zakładek znajdziesz "Zaawansowana obsługa energii" czy coś takiego, nie mam przed sobą zwykłego kompa, tylko laptopa i tu tego nie ma. W każdym razie dasz tam ptaszka i już będzie ci się sam wyłączał :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloek Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Nawet nie mam takiej opcji do zaznaczenia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 A było tak wcześniej ? jeśli nie to : menadżer urządzeń/komputer/jednoprocesorowy.../aktualizuj sterowniki. Poprostu zainstaluj je jeszcze raz. Możliwe , że ci hal.dll padł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...