TatoTurbo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Witam, może ktoś ma pojęcie jak wykasować w/w programie "podpowiedzi" podczas wpisywania np. adresu email'owego? Kiedyś coś wpisałem i teraz żałuje :) Wpisuje pierwszą litere i wyskakuja "podpowiedzi" ...nie potrzebne mi to jest. Jaki plik przechowuje tego typu informacje albo gdzie włącza albo wyłącza się tą opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0mber Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Outlook instalowany razem z office? Odinstaluj pomocnika office. To chyba to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja z przymusu korzystam w pracy z Outlook-a XP i bez podpowiedzi nie wyobrażam sobie pracy w tym programie. Przy kilkudziesięciu tysiącach adresach jest to niesamowicie wygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TatoTurbo Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) nie nie troche to nie jasno opisalem chodzi mi o rozwijajaca sie liste maili zaczynajacych sie na kolejno wpisywane litery a moze ktos zna jakies fora gdzie tylko softem tego typu sie zajmuja... Edytowane 28 Czerwca 2005 przez TatoTurbo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...