MeHow Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Odpalam sobie filmik DivX "Bylismy zolnierzami", mam DivX 5.02gainbundle albo jakos tak z niezainstalowanym playerem i odpalam z vplayera i tu takie cos wyskakuje Nie można załadować właściwego dekompresora. (Błąd=80040200) Nie można załadować właściwego dekompresora. (Błąd=80040200) Określono nieprawidłowy typ mediów. (Błąd=80040200) jak myslicie o co chodzi? Czemu nie widzi dekompresora? Inne pliki normalnie dzialaja! A moze to jakis inny format zapisu niz DivX i trzeba go skads sciagnac? W szczegolach pliku pisze OPROGRAMOWANIE - Nandub v1.0rc2 a w podgladzie, ze brak pliku vids.xvid czekam na dobre odpowiedzi pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 sprobuj tego http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&...q=getit&lid=313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Odpalam sobie filmik DivX "Bylismy zolnierzami", mam DivX 5.02gainbundle albo jakos tak z niezainstalowanym playerem i odpalam z vplayera i tu takie cos wyskakuje Nie można załadować właściwego dekompresora. (Błąd=80040200) Nie można załadować właściwego dekompresora. (Błąd=80040200) Określono nieprawidłowy typ mediów. (Błąd=80040200) jak myslicie o co chodzi? Czemu nie widzi dekompresora? Inne pliki normalnie dzialaja! A moze to jakis inny format zapisu niz DivX i trzeba go skads sciagnac? W szczegolach pliku pisze OPROGRAMOWANIE - Nandub v1.0rc2 a w podgladzie, ze brak pliku vids.xvid czekam na dobre odpowiedzi pozdr MeHow do tego typu filmów musisz sciagac dodatkowe kodeki, jest ich kilka rodzajów, znajdzesz je na stronach o divx, sa to kodeki do xvid poszukaj na pweno znajdzesz, a jak nie to ci moge ma mail wysłać [to tylko jakies 300KB] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A slij na maila :) nie chce mi sie szukac :) :) :) (lenistwo rules) mail mehow6@wp.pl :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a pozatym szkoda mi kasy na szukanie, jak ty mi mozesz podeslac mniej czasu mi to zajmie... modem suxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 sprobuj zainstalowac najpierw wersje divx 3.1alpha a na to jeszcze tego divx bundle 5.02... oczywiscie jak ci sie nie uda z tymi xvid'ami. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Sprobuj programem GSpot, pozwala zidentyfikować kodek, program jakim dokonano kompresji, czy plik jest skonczony, wg mnie bardzo przydatny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 to samo da się zrobić wirtual dubem ale nie rozpozna dzwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 raczej chodzi tu o "XviD Video Codec" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 zainstaluj filtr "ffdshow" i będziesz miał problemy z filmami z głowy - http://cesnet.dl.sourceforge.net/sourcefor...ow-20021010.exe a tu masz co "toto" potrafi: niezależnie od tego czy jest zainstalowany kodek czy nie, odtwarza filmy zakodowane kodekami Divx3, Divx4, Divx5 i XVid, mpeg1 mpeg2 i inne. Filtr umożliwia: usunięcie przeplotu, zmianę rozdzielczosci, usunięcie czarnych pasków (cropping), wyświetlanie napisów, usunięcie szumów, dodanie szumów do obrazu, wyostrzenie obrazu i mnogo innych opcji. Zapomniałem dodać że instalka "waży" tylko około 500kb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...