De łan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Niewiadomo dlaczego, nagle przestaly dzialac aplikacje java. Np. gra skoki narciarskie dzialala bez zarzutu, a teraz gdy chce wlaczyc wyskakuje taki komunikat Aplik. zamk. MidpUi. O co chodzi :mellow: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Niewiadomo dlaczego, nagle przestaly dzialac aplikacje java. Np. gra skoki narciarskie dzialala bez zarzutu, a teraz gdy chce wlaczyc wyskakuje taki komunikat Aplik. zamk. MidpUi. O co chodzi :mellow: :huh: 1520442[/snapback] "musisz sformatować telefon" - tak powiedział mój znajomy inżynier od siemensa (nie mam pojęcia co z danymi itp) Edytowane 29 Czerwca 2005 przez wojwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 "musisz sformatować telefon" - tak powiedział mój znajomy inżynier od siemensa (nie mam pojęcia co z danymi itp) 1520542[/snapback] Ta, dźwięczny bym był, gdyby powiedział jak to zrobić :P Do serwisu ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nie ma formatowania w SX1 ? Jakos mi sie wierzyc nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 (edytowane) Ta, dźwięczny bym był, gdyby powiedział jak to zrobić :P Do serwisu ? :> 1520545[/snapback] jest do tego specjalny kod wszystko znajdziesz na: http://sx1.pl/viewtopic.php?t=40 Edytowane 29 Czerwca 2005 przez wojwar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 jest, tak jak w kazdym S60 - czyli wprowadzic *#7370# lub za pomoca aplikacji system tools jak nie znamy kodu blokady... oczywiscie trzeba pamietac ze wszystkie dane sie straci wiec przed formatowaniem nalezy wykonac backup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...