Skocz do zawartości
GoLo

Okularki GAINWARD-a

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie moze czy te okularki dzialaja tez pod innymi kartami niz Gainward?

oczwiscie wiem ze musi byc karta oparta na chipie nVidii

Z tego co wiem to te okularki współpracuja ze wszystkmi GeForce-ami

od GF2 Ti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko. Czy warto inwestowac w te okularki? Lubie grac i ciekaw jestem czy te okulary to warta tej kasy inwestycja (149zl w komputroniku) Czy na 19' 100Hz monitorku dadza fajny efekt? Nigdy nie mialem z tym stycznosci wiec dlatego pytam. Co o tym sadzicie :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam takie pytanko. Czy warto inwestowac w te okularki? Lubie grac i ciekaw jestem czy te okulary to warta tej kasy inwestycja (149zl w komputroniku) Czy na 19' 100Hz monitorku dadza fajny efekt? Nigdy nie mialem z tym stycznosci wiec dlatego pytam. Co o tym sadzicie :?:  :?:

był juz podobny post: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=100...ghlight=#100783

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niewiem, to zależy jak są podłączane do kompa.Wydaje mi sie że na grafie jest jakieś wejście na te okularki.Ja widziałem okularki 3d (niewiem ile kosztują) które można podłączyć do kabelka D-SUB czyli niema problemu

I wlasnie dla tego pytam... bo mozna kupic tez okularki Elsy ale one sa drozsze i mozna je dostac tylko na allegro.. z tym ze na tych od elsy mozna grac juz na TNT2 i sie zastanawiam czy te od gainward-a sa na tej samej technologii a jesli tak to tez powinny chodzic na slabszych kartach niz GF2Ti

ale moge sie mylic.. (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK.. jako ze napisali na stronce gainwarda ze okularki pasuja do all kart tej firmy, tzn. ze musza byc od D-SUB(jak wiemy gainward niema kart z jakimis specjalnymi wyjsciamy ;] ) a co sie wiaze z tym.. ze prawdopodobnie sa to takie same okularki jak elsy(tylko inaczej wyglsdajace :D) czyli ze pasuja do all kart nvidii poczawszy od tnt2

- Ale to tylko teoria, ktora sprawdze juz w niedziele.. jezeli dostane je na WGK :)

wiec zamykam posta.. w niedziele sie podziele doswiatczeniami czy teoria sie sprawdzila :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...