marek.t Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 chciałme zrobić v-moda dla gpu na moim radku (ołówkowego) i zrobiłem kilka dobrych kresek ale ołówkiem 2HB i nic się nie zminiło napięcie ciągle akie same wg v-tunera 1.27V, i mam pytanko czy na 2B ten v-mod zadziała (bo nie chce mi się na darmo lecieć do sklepu) powiedzcie mi proszę :D chciałbym na rdzeniu 600mhz wyciagnąć, aa i czy na taka częstotliwość wystarczy Zalman ZM-NB47J z nadmuchem z boku? licze na wasz pomoc bo już od dawna chodzi za mną ten v-mod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Może masz zły ołówek spróbuj innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 2B jest bardziej miekki, mozliwe ze taki jest wlasnie potrzebny. (Miekkszy - wieksza zawartosc grafitu?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Miększy = więcej grafitu 'zostaje' na materiale (taka moja teoria :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie wiedziałem, że jest takie słowo jak miększy :blink: Jak dla mnie to bardziej miękki ale szczegóły Poza tym napięcie mierzy się miernikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nie wiedziałem, że jest takie słowo jak miększy :blink: Jak dla mnie to bardziej miękki ale szczegóły Poza tym napięcie mierzy się miernikiem... 1522277[/snapback] no własnie wiem a miernik drogi chyba co? musze iść po ten ołówke 2B i ozbazyć czy modzik wyjdzie, jak nie to sie wkurze normlanie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja kupiłem nienajgorszy mierni za ~30 zł... (były po ~25) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) no i mam juz ołowek 2B połączyłem nóżki 5 i 7 tego chipa ISL 6522B czy jakoś tak, i nic oprócz tego że wg -tuner napiecie spadło do 1.25 z 1.27V, nie wiem już jak zrobić tego moda mógłby mi ktoś pomóc plizzz :? kolejna próba, zrobiłem kilka ale barzo mcnych i dokładnych ociągnięć i v0tuner pokazuje mi terea 1.21V, no zesz kurde czy to się obniża naprawde czy v-tuner pokazuje w drugą stronę? v-moda brałem ze strnki adrian rojaks pot jednak v-tuner nie kłamie tera przy 515 sie zawiesza :mur: ale dlaczego tenb mod zamist podnieść obniżył mi napięcie? :blink: :blink: :blink: Edytowane 1 Lipca 2005 przez marek.t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...