Akercocke Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Witam. mam okazję kupić asusa v9999gt (128MB) [gf6800gt] po cenie niewiele wyższej od v9999le, wiec pytam się czy warto, czy może lepiej kupić pewnego [16/6] le i podkręcić go? co proponujecie, prosze o szybką odpowiedź. PS wiem że to pewnie było już przerabiane ale niemoge się doszukać [pareset stron do przegrzebania - niestety nie mam na to czasu] Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Niewiele tzn.ile?? Jezeli naprawde mala roznica, to oczywiste ze GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 imho lepiej GT poniewaz nawet modowalny na 16/6 LE i podkrecony nie jest tak wydajny jak niepodkrecony GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 imho lepiej GT poniewaz nawet modowalny na 16/6 LE i podkrecony nie jest tak wydajny jak niepodkrecony GT. 1521392[/snapback] :blink: Akercocke Pomyśl, co możesz kupić (do kompa :D ) za zaoszczędzone pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akercocke Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 gt będe miał za 800, dzięki za info, już wszystko załatwiłem, jak dobrze pujdzie to kartę będe miał za dwa dni Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 wow tanio tez tak chesz, ja tyle dałem za mojego 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...