S i M o N Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Da się zmienić aby w MSM messengerze gdy chcemy otworzyc strone internetową z kontem zeby zobaczyć maile program nei otwierał tego oautomatycznie w IE ? tylko na przyklad w Fire foxie albo w Maxthonie ?? Do obu tych przegladarek by mnie interesowalo co trzeba sciagnać lub zmienic by w nich MSN otwierał strone konta ..... :P Ty z góry za odpowiedzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Spróbuj ustawić Firefoxa/Maxthona jako domyślną przeglądarkę. Chociaż wątpię żeby coś to dało, pewnie M$ dopuszcza tylko otwieranie w jedynej_słusznej_przeglądarce. Inny klient obsługujący sieć MSN da Ci pewnie taką możliwość (np. Miranda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S i M o N Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Racja to nic nie dało, bo to juz wcześniej robiłem :P I też podobnie myślałem ze IE jest produktem MIcrośoftu i inny ich produkt nei bedzie przecież otwierał innej przeglądarki :P toc to by popsula ich cała polityke :P ....... ale tak sie ptyam czy da sie to jakos obejść :) znając ..... sposób pisania programów przez pracowników MIcro~, mozę jest jakaś dziura :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...