danrok Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Chciałbym się zapytać czy pamięci Infineon są dobrymi pamięciami, czy coś podobnego do No-name? Ceną przewyższają Kingstony i TwinMosy, a na forum za dużo o nich nie ma. Ma ktos z nimi jakieś doświadczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wie ktos czy dobre są te pamięci, czy raczej porównywalne do No-Name ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Dawniej Infineon zwyciężał większość testów pamięci ze średniego sektora cenowego, obecnie ciężko zgadnąć jak będą się sprawować. Jak by nie było Infineon to nie no-name :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) Właśnie, kurcze. Drogie niby są, ale sam nie wiem czy dobre. Mało o nich można znaleść w internecie niestety. To polecacie je, czy odradzacie? Edytowane 30 Czerwca 2005 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Niektóre Good ramy są na kostkach Infineon, a ludzie na te ramy nie narzekają. A co do całych pamięci Infineona to kiedyś miałem 512MB 333Mhz które śmigało bez najmniejszego problemu na 440Mhz przy standardowych timingach i napięciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) nie to nie sa no-name/y;) to jeden z najwiekszych producentow pamieci;) Edytowane 1 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ja bym nie powiedzial ze jak NO NAME to beda gorsze! ja mam no name i chodza lepiej niz nie jedne firmowki! a co do infineona to nie ma zadnej rewelacji! a zeby cos wiecej o nich powiedziec to trzeba kupic i potestowac! ale jak bym mial dawac kase za firme to wole kupic twinmosa na bh5 albo hynixD43 pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 No w sumie, niemiecka firma. Wszyscy mówią, że kiedyś były dobre, ale teraz? Dalej robią pożądne pamięci, czy raczej nie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 mam kostki infineona 512mb 400Mhz do 220mhz przy timingach 2,5 3 3 7 lecą na 2.5v, powyżej to już zmiany timingów i napięcia nic nie dają i sypie błędami w goldmemory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 moje goodramy sa na tych kosciach bodajze, jak widac w podpisie leca na fsb233 i na obnizonych timingach, +0.1V. Jak dotad nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) OK, dzięki wam. Nie są najgorsze w takim razie:) Edytowane 2 Lipca 2005 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...