Liquid Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ostatnio zmieniłem karte GF2MX po jej śmierci na GF4MX440 Gainwarda. W jaki sposób mogę ją efektownie podkręcić, no i jeszcze jakby mi się udało włączyć funkcje Quadro to bym umarł ze szczęścia :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 To wszystko możesz zrobić za pomocą programu RivaTuner. Nie zapomnij o dobrym chłodzeniu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ostatnio zmieniłem karte GF2MX po jej śmierci na GF4MX440 Gainwarda. W jaki sposób mogę ją efektownie podkręcić, no i jeszcze jakby mi się udało włączyć funkcje Quadro to bym umarł ze szczęścia :twisted: Szukaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 GF4MX440 na Quadro :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A co nie można? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No czemu nikt nic ni pisze? Chyba można przerobić taką karte na Quadro, tym programem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 No czemu nikt nic ni pisze? Chyba można przerobić taką karte na Quadro, tym programem? Programowo mozna ja przerobic ale bedzie ona tylko rozpoznawana jako quadro. Nie bedzie natomiast stricte pracowac w systemie quadro jak karty do tego przeznaczone. Acha i opcji szukaj za Ciebie nikt nie odwali wiec do roboty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...