domestos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Kilka dni temu kupiłem sobie radeona 9600 series lecz mam z nim wielkki problem. Podczas grania w różne gry np. Call of Duty, Jedi Academy, Pro bass fishing, Gothic I po chwili grania gra zacina mi się następnie po ok. 5 sekundach minimalizuje i pojawia się komunikat o VPU Recover i gra wyłącza się. Próbowałem już różnych sterowników, ustawień i nadal nic nie pomaga. Proszę o pomoc. Oto treść błędu: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Please tell ATI Technologies about this problem. The generated error report contains only system information such as driver version, AGP settings, graphics frame buffer size etc. that will be used to analyze the problem this repord will be treated as anymous. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 jaki to radek? (pro, non-pro, advantage, czy jakis inny kastrat), podaj fabryczne taktowania wygląda na to jakby sie rdzeń przegrzewał, grafa kręcona, chłodzenie dobrze siedzi na rdzeniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) ja miałem to samo ze swoim "pro" [tak napisane na pudełku]. Problem ten pojawił sę jak komp chodził 3 dni nez oddechu :huh: troche dziwne. Może poprostu za słabe mają wiatraki i sie przegrzewa. Oddalem na gwarancji i dali nowy, czyżby cos sie zje.... :mur: btw marek.t moglbys wytłumaczyć czemu 9600 to kastraty bo ja lekko zielony. Edytowane 1 Lipca 2005 przez Celin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 ja miałem to samo ze swoim "pro" [tak napisane na pudełku]. Problem ten pojawił sę jak komp chodził 3 dni nez oddechu :huh: troche dziwne. Może poprostu za słabe mają wiatraki i sie przegrzewa. Oddalem na gwarancji i dali nowy, czyżby cos sie zje.... :mur: btw marek.t moglbys wytłumaczyć czemu 9600 to kastraty bo ja lekko zielony. 1524288[/snapback] prawdopodobnie chodziło mu o to zeby nie kupować kastratów 9600 typu: 9600se, 9600pro advantage i takie rózne dziwne wynalazki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domestos Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 to jest radeon 9600 pro a reszta wszystko wporządku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...