Skocz do zawartości
domestos

Problem Z Radeonem9600 Series

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka dni temu kupiłem sobie radeona 9600 series lecz mam z nim wielkki problem.

Podczas grania w różne gry np. Call of Duty, Jedi Academy, Pro bass fishing, Gothic I po chwili grania gra zacina mi się następnie po ok. 5 sekundach minimalizuje i pojawia się komunikat o VPU Recover i gra wyłącza się. Próbowałem już różnych sterowników, ustawień i nadal nic nie pomaga. Proszę o pomoc.

Oto treść błędu:

VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands.

Please tell ATI Technologies about this problem.

The generated error report contains only system information such as driver version, AGP settings, graphics frame buffer size etc. that will be used to analyze the problem this repord will be treated as anymous.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem to samo ze swoim "pro" [tak napisane na pudełku]. Problem ten pojawił sę jak komp chodził 3 dni nez oddechu :huh: troche dziwne. Może poprostu za słabe mają wiatraki i sie przegrzewa.

Oddalem na gwarancji i dali nowy, czyżby cos sie zje.... :mur:

btw

marek.t moglbys wytłumaczyć czemu 9600 to kastraty bo ja lekko zielony.

Edytowane przez Celin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem to samo ze swoim "pro" [tak napisane na pudełku]. Problem ten pojawił sę jak komp chodził 3 dni nez oddechu :huh: troche dziwne. Może poprostu za słabe mają wiatraki i sie przegrzewa.

Oddalem na gwarancji i dali nowy, czyżby cos sie zje....  :mur:

btw

marek.t moglbys wytłumaczyć czemu 9600 to kastraty bo ja lekko zielony.

1524288[/snapback]

prawdopodobnie chodziło mu o to zeby nie kupować kastratów 9600 typu: 9600se, 9600pro advantage i takie rózne dziwne wynalazki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi