lukasp Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Mam pewien problem, posiadam karte GiGabyte GeForce 6600GT na AGP model (GV-N66T128D 128MB TV/DVI) Wczoraj postanowilem zaktualizowac bios, pobralem nowy ze strony producenta, wersja : N66T7D.F2 Niestety, okazalo sie ze po wgraniu nowego biosu, karta juz niepokazuje swojej temperatury, ani w sterownikach nVidi, ani w Everescie :( Po prostu brak tych informacji. Probowalem wrocic do wczesniejszego biosu, czyli wersji F1, ale niestety, ani na stronie producenta, ani na plycie CD dolaczonej do karty nie ma starszej wersji biosu, tej ktora byla oryginalnie w karcie. I tu moje pytanie, czy ktos z uzytkownikow forum wie moze gdzie moglbym znalezc wersje biosu F1, lub tez posiada taki model karty jak ja i ma wersje F1, to bylbym wdzieczy gdyby za pomoca programu dolaczonego do karty @VGA zgral ten bios ze swojej karty i podzrzucil mi na maila, to ma tylko 63kb, ja niestety swoja kopie zapasowa wczesniejszego biosu gdzies przesialem :( Bede bardzo wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2005 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam ! Udalo Ci sie wrocic do wczesniejszego biosu ?? bo moj kumpel ma ten sam problem co ty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...