Saimek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam! Szukalem info o kosciach microna ale nie znalazlem konkretow. intweresuja mnie kosci Micron'a MT46V32M8 Tg -5B G Czy pojda dosyc wysoko? Interesuje mnie FSB okolo 230-240... nie musi byc 2-2-2-5 oczywiscie :P Z tego co wyczytalem to te kosci byly uzywane w Pamieciach Crucial Ballistix PC4000 czyli DDR500... Czy na napieciu 3.3 V pojda mi pod FSB 250? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myrddin669 Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 o ile dobrze pamiętam to ocz z serii EB (Enhanced Bandwidth) są robione na jakichś Micronach (5 ns albo 6 ns - nie pamiętam w tej chwili) z testów ocz wynikało że potrafią zrobić sporo mhz ale nawet nie wstaną na CL2 popatrz w necie na testy OCZ EB - tam powinno być napisane wszystko - jak się interesowałem oczami to mi sporo tego przeleciało przed oczami pzdrzzzzz mrdn669 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...