RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 yo znalazlem jush biosy do radeona 8500 razemz flasherem w jednym zipie http://www.aoafiles.com/dafiles/utilities/...hradeon8500.zip mam karte graficzna na pci jako kolo ratunkowe :) nigdy nieflashowalem grafiki jakies rady przed operacja ? mam jakąś wersje co chodzi 250@250 mhz na pamieciach niemoge przekroczyc 260 bo sie krzaczy obraz. (hybix 4ns) Flashowac czy nie ? mam do wyboru : R8500N.BIN O8500P.BIN ktory wybrac ? ten 2 to jest oem ? a pierwszy oryginalny ati ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Upewnij sie ze masz zaplacone rachunki za prad:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Podłączam sie pod temat RS-a bo sam chce to zrobić a boje sie jak cholera:)Który to bios jest ten 7008? I w sumie nie ukrywam że na rady też czekam Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Jeśli akurat w środku flashowania nie wyłączą prądu :) i bios jest ok to raczej nic nie ma prawa sie stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mi chodzi oto ze karta nieidzie mi wiecej nish na 260/260 i neiwiem czy to jest winą zanizonego zasilania czy ostrych timingów. Biosy do flashowania mają 275/275 i wlanie neiwiem czy to bedzie dzialalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Jak nie będzie działać to z powrotem zaflashuj bios od jakiegoś LE i chyba po kłopocie, nie? Z drugiej strony jak nie idzie nawet na 260/260 to bieda straszna... Ja mam Gigabyte LE (oryginalnie miał 250/250) i przed flashowaniem biosu z wersji z normalnej (275/275) chodził mi na 280/280 - więcej nie sprawdzałem. Najlepiej jakbyś sobie przed flashowaniem zgrał obecny bios - w razie czego po prostu nagrasz go z powrotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dobra zflashowalem na wersje 250/250 kreci sie taksamo mac na 260 wyniki w 3dmarku takiesame Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Sflashowanie Ci nic nie da musisz sobie vmoda zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 czytalem gdzies na necie czytalem ze byly takie biosy co mialy timingi mocno podrasowane i nanich gorzej sie krecilo podkrecalo wienc miaem nadzieje ze w mojej karcie byla korat taki bios ale neistety. jutro jade oddac do sklepu ta karte powmiem ze maja cos innego mi dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 czytalem gdzies na necie czytalem ze byly takie biosy co mialy timingi mocno podrasowane i nanich gorzej sie krecilo podkrecalo wienc miaem nadzieje ze w mojej karcie byla korat taki bios ale neistety. jutro jade oddac do sklepu ta karte powmiem ze maja cos innego mi dacWyleczony z ATI ! :lol: 8) Kuracja "Fatal Clon Done" 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 co inego neiznaczy ze gf3 ;], w sumie mam 2 razy wiencej punktow niez na gf2 mialem ale kurfa jak moge meic wiecej jeszcze to powiem ze maja mi inna dac wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 RS - gdzies na forum dawałem porównanie BIOSów. Jest tam wpływ wersji BIOSu na podkręcanie. Poszukaj postów moje autorstwa i radeon bios. Będzie na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nie boj sie kiedys trzeba ale jesli nie ma potrzeby to po prostu tego nie rob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...