Skocz do zawartości
RS

Zaraz flashuje Radeona 8500 ostatnie rady plizzzz

Rekomendowane odpowiedzi

yo znalazlem jush biosy do radeona 8500 razemz flasherem w jednym zipie

http://www.aoafiles.com/dafiles/utilities/...hradeon8500.zip

mam karte graficzna na pci jako kolo ratunkowe :)

nigdy nieflashowalem grafiki jakies rady przed operacja ?

mam jakąś wersje co chodzi 250@250 mhz na pamieciach niemoge przekroczyc 260 bo sie krzaczy obraz. (hybix 4ns)

Flashowac czy nie ?

mam do wyboru :

R8500N.BIN

O8500P.BIN

ktory wybrac ?

ten 2 to jest oem ? a pierwszy oryginalny ati ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi chodzi oto ze karta nieidzie mi wiecej nish na 260/260 i neiwiem czy to jest winą zanizonego zasilania czy ostrych timingów.

Biosy do flashowania mają 275/275 i wlanie neiwiem czy to bedzie dzialalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie będzie działać to z powrotem zaflashuj bios od jakiegoś LE i chyba po kłopocie, nie? Z drugiej strony jak nie idzie nawet na 260/260 to bieda straszna... Ja mam Gigabyte LE (oryginalnie miał 250/250) i przed flashowaniem biosu z wersji z normalnej (275/275) chodził mi na 280/280 - więcej nie sprawdzałem. Najlepiej jakbyś sobie przed flashowaniem zgrał obecny bios - w razie czego po prostu nagrasz go z powrotem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem gdzies na necie czytalem ze byly takie biosy co mialy timingi mocno podrasowane i nanich gorzej sie krecilo podkrecalo wienc miaem nadzieje ze w mojej karcie byla korat taki bios ale neistety. jutro jade oddac do sklepu ta karte powmiem ze maja cos innego mi dac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytalem gdzies na necie czytalem ze byly takie biosy co mialy timingi mocno podrasowane i nanich gorzej sie krecilo podkrecalo wienc miaem nadzieje ze w mojej karcie byla korat taki bios ale neistety. jutro jade oddac do sklepu ta karte powmiem ze maja cos innego mi dac

Wyleczony z ATI ! :lol: 8) Kuracja "Fatal Clon Done" 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...