mily Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Mam do Was pytanie. Otoz mam mozliwosc zalozenia Internetu radiowego. Moge miec taka zwykla antene radiowa 16 dBi, ew. inna 22dBi. Ta 22dBi, to ponoc zwykla satelita z innym konwerterem. Mam teraz pytanie, czy jakbym dokupil 2 konwerter, to czy z takiej 1 satelity moge miec jednoczesnie Internel i sciagac telewizje z Astry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Mam do Was pytanie. Otoz mam mozliwosc zalozenia Internetu radiowego. Moge miec taka zwykla antene radiowa 16 dBi, ew. inna 22dBi. Ta 22dBi, to ponoc zwykla satelita z innym konwerterem. Mam teraz pytanie, czy jakbym dokupil 2 konwerter, to czy z takiej 1 satelity moge miec jednoczesnie Internel i sciagac telewizje z Astry? 1524208[/snapback] Nie, bo telewizja Astry jest ustawiona pod odpowiednim katem w gore na satelite w odpowiednim kierunku. Internet bedziesz odbieral zapewne z innego kierunku, a nawet jak z tego samego to talerz musi byc duzo bardziej pochylony w pionie w dol w stosunku do nastawow odbioru telewizji z satelity. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavorr Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 LOL :D Jak wsadzisz konwerter zamiast promiennika i przekrecisz antene troszke do gory, to moze zlapiesz astre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...