GULON Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam, mam taki dziwny problem z komputerem otóż juz dwa razy po resecie komputera partycja z WINDOWSEM zostaje usunieta. I pojawia sie to niebieskie okno z komunikatem, że uruchomienie systemu zostalo przerwane aby chronic komputer przed uszkodzeniami. pisze tam takze ze jesli zainstalowalem nowe urzadzenia powinienem je usunac...(bezsens totalny) kiedy pierwszy raz mi to wyskoczylo w ogole nie wiedzialem co z tym zrobic kombinowalem na rozne sposoby ale niesty okazalo sie ze partycja z systemem jest sformatowana i nic sie nei da zrobic ...I do tej pory nie wiem od czego to zalezy mialem juz dwa takie przypadki ale DLACZEGO ??? jesli ktos moze mi pomoc jak zapobiec temu to bardzo bym prosil o odpowiedz z gory dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Ten format na pewno nie jest zjawiskiem normalnym... Moze wirek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Dysk :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...