finalcell Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Od czasu kiedy mam neostrade ona ciągle coś wysyła wszystko co mogło by wysyłać wylączyłem nawet tlena a ona on włączenia utrzymuje poziom wysyłania na poziomie 8-12Kbps i nie wiem co z tym zrobić nawet poczty nie moge wysłać bo mi wywala zbyt długi czas oczekiwania a dla odmiany ściąganie jest normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Hm a firewalla masz? Bo np. mi jak nie mialem fire to tak samo co chwile mi wysylalo. Edytowane 2 Lipca 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 zainstaluj np. sygate personal firewall i od razu zobaczysz co zajmuje twoj upload Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Moze jakis vir Ci siedzi? Proponuje przeskanowac system jakims antywirusem i jeszcze jakims antyspywarem. Instalacja wspomnianych firewalli tez nie zaszkodzi :) Pozdrawiam PS. Co to ma do providerów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 może myślał, że to wina tpsa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Smieci ? Ewentualnie jesli jestes w sieci LAN to mozesz wysylac i odbierac pakiety ale chyba taka opcja odpada. Poza tym - zeby nie spadal transfer polecam przetestowac program cFOS --> www.cfos.com. Optymalizuje ustawienia lacza DSL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...