maslosky Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Właśnie zakupiłem http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55513540... znajomy ma i wydaje mi sie że fajna buda :D dobry air flow :D czy ktoś ją ma i mógłby mi powiedzieć jak sie spisuje po jakims czasie... czy turbina nie jest głośna ? (z czasem) Edytowane 3 Lipca 2005 przez maslosky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 wcale nie wygląda jakbys postawił nowy temat, żeby sie pochwalić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) człowieku ja poprostu chce wiedzieć czy ta obudowa z czasem nie zaczyna pracować jak odkurzacz... czym sie mam chwalić.. obudową za 135 zł.. śmieszny jesteś.. jakbym kupił jakąś z systemem chłodzenia wodnego za 1000 zł to bym miał sie czym chwalić... a założyłem nowy temat bo na szukajce nie znalazłem nic na forum... pozdro dla kumatych Edytowane 2 Lipca 2005 przez maslosky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...