Maks! Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Witam, Niedawno zaobserwowałem dziwny problem, otóż komp wydaję się stabilny, przechodzi marki, prime, gry działają stabilnie. Dzisiaj np miałem dwugodzinną sesję w Americas Army i po wpisaniu w konsoli "quit", w chwili kiedy pokazał się pulpit, komp się zrestartował. Zdarzyło mi się już tak parę razy. Wcześniej nie miałem nic takiego :/ Czyżby zasilacz nie wyrabiał? Plz help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Co jest nikt nie pomoże? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Co jest nikt nie pomoże? :( 1527581[/snapback] Jest ciepło jak tam temperatury u Ciebie?, może rzeczywiście zasilacz w wyszych temperaturach jest niestabiny,spróbuj może obniżać ustawienia i zobacz czy pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...