mik_druid Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Pytanko jak wtemacie a karte mam radeon 9550 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 napisz jaką masz firme tej Karty ?? bo R9550 jest duzo :mur: ! A co do temp to Everest ale zalezy czy masz czujnik temp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Szafirowego 9550 128/128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 moje podejrzenia ze to jest R9550 Gigabyte :) jesli tak to ma on czujnik temp :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 chodzilo mi o sapphere 9550 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 to sprawdz w tym Everescie czy jest napisana temp czy nie :wink: jak nie to niema czujnika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik_druid Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Wlasnie nie moge znalesc wiec chyba nie ma czujnika no to gg :P A podkreciłem ją 430 / 540 :] wiec jakies chlodzenie by sie przydało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Wlasnie nie moge znalesc wiec chyba nie ma czujnika no to gg :P A podkreciłem ją 430 / 540 :] wiec jakies chlodzenie by sie przydało 1526751[/snapback] Po co zakladales nowy temat, nie mogles sie spytac w topicu o 9550 ? Takim sposobem robi sie duzy burdel na forum, wiec miej to na uwadze nastepnym razem. Odpowiem ci, zebys nie zakladal nowego tematu bo ten bedzie niedlugo zamkniety. Zadna z kart 9550 nie ma czujnika temperatury i musisz ja ustalic za pomoca np. cyfrowego termometra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...