marek.t Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 witam, być może to już było ale nie chce mi się szukać (trochę szukałem ale nic na ten temat nie znalażłem oprócz przypadku takiego ale z riva tuner) więc zmodowalem swego radka 9600 pro i rdzen chciałem puscia na 650 a skala w ATT konczy soe na 597, jak mozna zrobic zebybyło więcej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Zmienic program? Mozesz sprobowac RadClockerem, albo RadLinker. Jest spoko i mozesz ustawiac na nim nawet 1500 MHz.. A poza tym posta chyba nie warto zaczynac tak : być może to już było ale nie chce mi się szukać Edytowane 2 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 RadClocker i masz do wyboru nawet czestotliwosci nieosiagalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Prawym na ikonce, tools/general options i w części overclocking limits sobie ustawiasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Prawym na ikonce, tools/general options i w części overclocking limits sobie ustawiasz. 1527482[/snapback] thx pandi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...