Werbin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Witam wszystkich mam narazie sdi ale chce przejść na neo + i mam pytanko czy jak podłącze modem neo + do routera to net bedzie działał na kilku kompach jednocześnie chodzi mi o sieć mam z kolesiem i niewiemy zabardzo jak to zrobić żeby działało na dwóch kompach ale też niechcemy stawiać linuxa.A po drugie słyszałem pogłoski że tepsa chce ograniczyć do 6 GB sciągnietych danych na miesiąc ?czy to jest prawda czy nie Z góry wielkie dzięki i czekam na odpowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jest to na moded-kompz.prv.pl na forum chyba jak to zrobic. zajrzyj na Moded-kompz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 taa na moded-kompz jest napisaneo tym modemie neo+ że on sam jest routerem, pozatym ja podpisłaem umowe i nic nie było o żadnym limicie sciągania więc teraz to mi moga naskoczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ale umowę mogą zmienić i to też tam jest napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werbin Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 dzięki zaraz lukne na moded-kompz Tylko dalej się zastanawiam z tymi 6GB bo wiem że na samym początku to było ale teraz tepsa zmieniła regulamin bo dużo osób się burzyło :)w umowie jest jakiś punkt na temat zmiany umowy przez tepse ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...