:)krzymack_opole(: Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam! Jako ze znalazlem taki temat w podst.zagadnieniach, ale nikt nim sie nie interesuje postanowilem napisac w dziale ATI.. Chodzi o moda VDDQ dla karty r9600pro Gigabyte.. Nie wiem jak tego dokonac a jest mi niezmiernie potrzebne poniewaz zrobilem moda na vgpu i pamieci stracily potencjal o/c .....z gory bardzo dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 zobacz tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=126530 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 heh widzialem...ale tam sa tylko mody na napiecie na pamieciach i vgpu, ale nic o VDDQ dla radka 9600 pro nie ma ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 http://xtremesystems.org/forums/showthread...highlight=r9600 zobacz to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 niestety =/ przygladnalem sie swojej karcie i ona ma calkiem inna budowe :mur: czy robil ktokolwiek moda na napiecie VDDQ na tej karcie ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 niestety =/ przygladnalem sie swojej karcie i ona ma calkiem inna budowe :mur: czy robil ktokolwiek moda na napiecie VDDQ na tej karcie ? :blink: 1527243[/snapback] no zgadzam się, wogóle jeszcze nigdzie w sieci nie widziałem opisów vmodów akurat do gigabyte 9600, sa Herculesy, Sapphire,, gecUbe ale gigabyte nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...