silver_pl Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam mam kilkaset plików Mp3, ale ich głośność jest różna, czym można "wyrównać" ich głośność ?? Wiem że Nero ma filtr, który się nazywa Normalize i można go użyć przed nadraniem płytki Audio, ale mi o to chodzi żeby wyrównać głośność plików na dysku... Z góry dzieki za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Wtyczkami do playerow. Zwykle nazywaja sie *GAIN*. Zalezy do jakiego odtwarzacza... W Foobarze standartowo jest taka opcja [wtyczka] do Winampa trzeba dociagnac. Wtyczka powoduje ze te mp3 ktore sa cichsze podglasnia a te glosniejsze ucisza ;] I wszystko happy... Ale nie mozesz tego zrobic na pliku. Nie zapiszesz innej glosnosci. On to robi "w locie". Wiec nie wiem czy Cie to satysfakcjonuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 nietety nie zabardzo, bo chodzi mi o to ze chce te MP3 wrzucić do Mp3 Playera (creative Muvo) , a tam nie bedzie mi sie chcialo co piosenke podglasniac lun szciszac, chyba ze jest tez cos takiego do Playerków Mp3 jak do Winampa......ale najlepiej byloby zmienic i zapisac na dysku pliki z taką samą głośnościa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Mozna to zrobic na stałe. Programem Mp3Gain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Mp3Gain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...