Balbis Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam wszystkich. Po zmianie komputera i nowej instalacji Windowsa XP pojawił się na moim PC z początku zabawny a na dłuższą metę męczący błąd. Otóż pisząc cokolwiek i w jakim kolwiek programie mogę "wklepac" polskie litery, wszystkie oprocz jednej.... Nie "wchodzi" mi literka "ci" (C z kreską). Kombinajacha Alt+c zupelnie nic nie daje. W czym może by problem? O tyle jest to dziwne że pozostałe polskie znaki działają, a w panelu sterowania mam nastawiony język "Polski(programisty)". Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 masz kartę ati i zainstalowane drivery z ccc zainstaluj drivery bez i masz po problemie na przyszłość szukaj zanim zapytasz no chyba, że nie masz karty ati... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 masz kartę ati i zainstalowane drivery z ccc zainstaluj drivery bez i masz po problemie na przyszłość szukaj zanim zapytasz no chyba, że nie masz karty ati... ;) 1527931[/snapback] Tak też było ze sterami od Intel Extreme Graphics... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Z intelem byl problem z ł wiec to nie zupelnie to samo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...