michalak Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Otóż dzisiaj kupiłem RADEON 9700 Sapphire(1760zł), podłączyłem wszystko, podłączyłem kompa do telewizora i obraz był czarno biały to przestawiłem z NTSC na PAL-k i pojawiły sie kolorki :))). Ale kiedy włącze jakikolwiek plik wideo to na monitorze pokazuje on się a na TV jest czarny prostkąt tam gdzie powinien lecieć filmik. Jakieś pomysły???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Sklonowales obraz a masz zapewne 2000/XP. To normalne ze filmy sa tylko na podstawowym monitorze. Mozesz ustawic tv jako pierwszy monitor lub ustawic pulpit rozszerzony i wtedy bedziesz mogl ogladac filmy tu i tu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 hmm ja nie wiem ale może na forum www.divx.pl ci pomogą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...