ricky44 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Jak podkręcić Celerona 333 A na Slot1. Dokładnie to nie wiem który pin mam odizolować aby zdjąć blokadę na podkręcenie go. Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc. Aha do ilu udało się wam go podkręcić? Help me!!! (Ricky44; ricky44@poczta.onet.pl) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 O jakiej blokadzie mówisz bo nie bardzo rozumiem? Po prostu podnieś magistralę i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jak wyżej podnieś magistralę, a co o blokaday to pewno chodzi ci o to żeby śmigał na magistrali 100Mhz. Polecam poszukać w necie albo w starszej prasie komputerowej. Dużo o tym było więc nie powinno być problemów ze znalezieniem. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mi taki poszedł na 5*83 bo na 5*100 to nie wytrzymał, ale częstotliwość zmieniałem na płycie. A blokady mnożnika nie da się zdjąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 zamalowanie pinu B21 wymusza FSb 100 powinien latac na 100 ewentualnie podnies napiecie do 2,1-2,2V jak ta sztuczka z pinem nie pomoze to recznie poszukaj i przestaw zworke na fsb 100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricky44 Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jak podkręcić Celerona 333 A na Slot1. Dokładnie to nie wiem który pin mam odizolować aby zdjąć blokadę na podkręcenie go. Jeżeli ktoś wie proszę o pomoc. Aha do ilu udało się wam go podkręcić? Help me!!! (Ricky44; ricky44@poczta.onet.pl) SZUKAM cELERONA 766-800Mhz EWENTUALNIE PIII ok.650Mhz na FSB100 Mhz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...