elf_ Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Mój Firewall pokazuje mi coś takiego: O co chodzi z tym portem ?? O ile się orientuje "www" jest na porcie 80, a w internecie nie znalazłem odpowiedzi czemu firefox nasłuciach!e na porcie 1053. Czy to normalne i do czego własciwie ten port firefoxowi jest potrzebny ?? Dodam, że za każdym razem gdy uruchomie firefoxa numer tego portu sie zmienia. Np. po ponownym uruchomieniu zamiast portu 1053 jest port 2119. Edytowane 4 Lipca 2005 przez elf_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Moze laczy sie z serwerem aktualizacji na tym porcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 moze rss dziala na tym porcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nie przekonasz sie do poki nie sprawdzisz :) zablokuj i bedziesz wiedzial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 WWW jest na porcie 80, ale po stronie SERWERA. a to z jakiego portu laczy sie klient(twoj komp) to zadna roznica. z tego co zdazylem wygooglac to przegladarki uzywaja dynamicznie przydzielanych portow(powyzej 1025). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...