sithh Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Przepraszam za tytuł tematu, ale nie wiem jak go zwięźle nazwać. Nad działem też sie zastanawiałem. Jak cos, to go przenieść .... :) Ale po kolei. Moje łącze to neostrada 128 >modem sagem usb > Mandrake (niestety nie mogę go, z pewnych względów, zamienić na nic innego ) udostępniający łącze > no i ja na m.in. FreeBSD Na forum (tym i innych) ustawiłem sobie pewien avatar. Za jakis czas postanowiłem sobie go zmienić. Zmieniam. I tu doczodzimy do sedna sprawy, bo... avatar i owszem zmienia się, ale ja na swoim kompie ciągle widzę ten stary, :blink: Myslałem że cache mi sie nie wyczyścił i operka coś tam mi miesza, lecz nic z tych rzeczy. Dodam, że na firefoxie jest to samo ( na slackware 10.0 te same cyrki się dzieją). Na tym nieszczęsnym Mandrake'u wszystko jest ok. Coś mi sie wydaje, że to z nim jest problem, w każdym razie z udostępnionym łączem, ale pewnosci nie mam. Sytuacja ta nie jest dla mnie czyms bardzo przeszkadzającym w życiu (nie jest nawet upierdliwa :) ), ale męczy mnie i zżera ciekawość - DLACZEGO?? Ktoś mnie oświeci? :) Edytowane 4 Lipca 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Probowales CTRL+F5? Zawsze warto sprobowac. A na kompie udostepniajacego mzoe byc jakis cache zrobiony, zeby z netu witryny drugi raz nie pobierac, tylko juz z locala by lecialo, i w ten sposob odciaza sobie lacze... Popros go o wyczyszczenie tego cache. Moze to cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Dobra, chodziło o squida i jego cache. Temat jak najbardziej nieaktualny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...