AdamDyczkowski Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 W biose mam funkcje SDRAM CAS LATENCY moge ustawic 3 lub 2, czy to jest to CL o, którym często piszecie, a jeśli tak to jak najlepiej to ustawić Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 W biose mam funkcje SDRAM CAS LATENCY moge ustawic 3 lub 2, czy to jest to CL o, którym często piszecie, a jeśli tak to jak najlepiej to ustawić Adam tak to jest CL i najlepiej ustawic na 2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dzieki za rade mam teraz 2, nie wiem jeszcze tylko co to daje. :?: Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jak podkrecasz procka przez fsb i chodzi niestabilnie to mozna sprobowac ustawic cs na 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Dzieki za rade mam teraz 2, nie wiem jeszcze tylko co to daje. :?: Adam zwieksza wydajnosc pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Rzeczywiscie mam o 600 punktów więcej w PCmarku, ale czy nie grzeją się bardziej. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Rzeczywiscie mam o 600 punktów więcej w PCmarku, ale czy nie grzeją się bardziej. Adam troche na pewno ale to jest niegrozne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...