ceramora Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Mam problem z windą ma xp sp2 i mi sie od 3 dni zaje$@%! długo uruchamia od monentu zapraszam a na początku użycie procka to 100%!!!!!co może być tego przyczyną (mam anty virka skanuje a adawarem i mksem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Sprawdz co uruchamia ci sie podczas startu kompa w msconfigu oraz zobacz jaki proces obciaza ci procesor w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceramora Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 ale i podczas śmigania mi sie troche muli kalkulator windy mi sie 30 sekund uruchamia a jak coś uruchamiam to 40-60 % pobiera procka a temperatura to 45 stopni bez zadnego podkrecania i z box wiatraczkiem (athl 24+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 a po polsku mozna? kropki w zdaniach? przeciniki? bo czlowiek sie stara pomoc ale tego belkotu nie da sie zrozumiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Sprawdź jaki proces zabiera tyle proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...