.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Jakim narzędziem jest zrobiony kanal w bloczku ktorego zdjecie zamieszczam w linku ponizej. Pozdrawiam. :blink: http://img263.imageshack.us/my.php?image=blok4rs.jpg Zdjęcie już jest :-P Edytowane 5 Lipca 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Zdjęcia nima :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 nie mam pojęcia :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jakim narzędziem jest zrobiony kanal w bloczku ktorego zdjecie zamieszczam w linku ponizej. Pozdrawiam. :blink: 1531291[/snapback] frezem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Frez palcowy na frezarce CNC(wątpie by się komuś w USA chciało na zwykłej dziergać...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 na "oko' to z 6-8mm srednicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Kyniek sie pewnie domyśla czemu się o to pytam :D Ile mogło by mnie kosztować wyfrezowanie takiego czegoś ( ile ktos sobie za to policzy ) ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ile mogło by mnie kosztować wyfrezowanie takiego czegoś ( ile ktos sobie za to policzy ) ?? :) 1531550[/snapback] najlepiej jak znajdziesz kogos kto Ci na chwile frezarki ustapi. do takiego kanalu nie potrzeba nawet NC czy tam CNC. i na klasycznej wydlubiesz. chyba, ze krocce zaslaniaja jakis element ktorego recznie nie podolasz.. ale na pierwszy rzut oka nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Nie ma tam nic zasłoniętego-to bardzo prosta konstrukcja. PS lepiej komus to zlecic bo obsluga frezarki to nie wbijanie gwoździ. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Tymbardziej ze mam dopiero 16 lat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...