Skocz do zawartości
.:::PaStA:::.

Gdzie Kupię W Lublinie

Rekomendowane odpowiedzi

wątpie, że to na 3 bloki starczyło. Miałem ją i niewyrabiała na podłodze, na sucho, z orbitalem i ładą. Potem sie dokończyła na brudnym kadecie. Aktualnie jest jako tester do nagrzewnić, bo się głośna zrobiła. <_<

Edytowane przez muciek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atman AT305 będzie do tego wystarczający.

Jeśli będzie podłączony do układu z 3 blokami i Poldkiem (tesh takowego mam ;)) to musisz zmniejszyć opory stasując np. 2xkolanko 45' zamiast 90', ponieważ 2x45' stawia 3krotnie mniejszy opór niż 1x90' :)

Atmana AT304 daruj sobie :) - za słaby :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem? 1200 a 800l między at 304 a 305 aż takiej różnicy nie powinno robić...

A cenowo jest różnica na allegro 304 to 33 zl a 305 ok 50-55. Ja tam zaryzykuje niefdługo fakt że na początku z 1 blokiem i cieńkimi wężami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dziel sie przemysleniami bo u mnie na 99% tyż wyląduje :-P

masz ją jako niezatapialną? jeśli tak to jaki oring wsadziłeś zamiast seryjnego?

Przerabiałeś jakoś wlot i wylot,żeby węże mozna było łatwo założyć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chopy co wy pie........ (autocenzura) 304 zasłaby?? do bloków typu prison :?: on można powiedzieć że nie stawia oporu wodzie a jak stawia to znikomy. Mam jeden taki blok. Zarówno 304 jak i 305 starczy bo ten typ tak ma że nie potrzebuje kosmicznych przepływów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda że nie mieszkasz za ścianą u mnie bo bym cię podłączył do mojej pompy (ale sobie krow sprawiłem max 4500l/h a chodzi na 1500l/h).

NB to tak, hdd to pomyłka nic to nie daje bo i tak najwrażliwsza w dysku jest elektronika a jej wodą nie ustudzisz. Jak ktoś chce to może sobie stabilizatory napiecia chłodzić wc ale to pod warunkiem że wszystkie są blisko siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@99tomcat:

Jak pompka jest zatopiona to jest bardzo cicha, slychac ja dopiero z odleglosci 5 cm ale i tak słabo :D. Niezatopiona troche buczy. Uszczelniłem ją zakladając za oringiem gumke recepturke i jest super.

Jutro wrzuce fotki.

Zaplacilem za nia 38zl i mysle ze jest warta tych pieniędzy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi