Sir_ice Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Witam, mam taki problem Mam neo i chce postawic ftp'a wszystko niby fajnie ale mam jakis badziewny router conexant i za cholere nie moge sobie z tym poradzic Odpalam bulleta, wszystko niby fajnie skonfigurowane tylko ja odpalam serwer to pokazuje mi ze serwer dziala na 10.0.0.14 czyli moj wew ip... moge sie zalogowac z kompow w mojej sieci ale z zewnatrz lipa <_< Mam w konfigu routera przekierowanie portu na moj wew ip ale dalej nie chce zatrybic... moze mi ktos pomoze? bede wdzeczny. edit: dwa screeny jak mam ustawione tunelowanie portow, w emule wszystko smiga ladnie mam high id a z tym eftepem lipa <_< a w ustawieniach server ftp niewazne co ustawie i tak nie dziala <_< Edytowane 6 Lipca 2005 przez Sir_ice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No to ustaw w programie FTP jakiś inny wyższy port, przekieruj na routerze i sprawdź czy pójdzie. Co do drugiego screena to co piszą w instrukcji na ten temat? Niby jest FTP server .... Być może przy enabled nie należy już przekierowywać portu. Sprawdź w manualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 manuala nie mam probowalem ustawic wyzszy port ale to nic nie dalo, nadal nie dziala. <_< wszystkie mozliwe kobinacje ustawien tez juz przetestowalem Jestem w kropce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nikt mi nie pomoze? powoli trace nadzieje..... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...