Aroo Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam pytanie do posiadaczy tej obudowy. Czy to normalne że wiatrak w zasilaczu kręci się z predkością 1630 obr/min. i ani deka wiecej :? Nie wiem czego tak wolno się kręci? Domyślam sie że tak powinno być ale nie jestem pewien. Wiec może napiszecie mi jak jest u Was?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja mam Chiefteca DA-01BD i ten wiatrak ma się tyle kręcić nie wiem czy zauważyłeś siebie ale u mnie mimo że ten wiatrak jest taki wolniutki i niesłyszalny to zasilacz się wcale bardzo nie nagrzewa gdy go dotykam po 6 godzinach jest ledwie letni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mam pytanie do posiadaczy tej obudowy. Czy to normalne że wiatrak w zasilaczu kręci się z predkością 1630 obr/min. i ani deka wiecej :? Nie wiem czego tak wolno się kręci? Domyślam sie że tak powinno być ale nie jestem pewien. Wiec może napiszecie mi jak jest u Was?:) a co wolabys 7000 rpm - kup sobie jakis wentylator Delta lub Y.S.Tech i zrob podmianke :lol: a na powaznie wlasnie takie sa nowe zasilacze Sirtec (Chieftec, Enlight) - ciche i chlodne - jak chcesz zeby wentylator obracal sie szybciej to obciaz na max zasilacz i dodatkowo skieruj do jego wnetrza cieple powietrze z procka - mysle ze jakies 2200-2600rpm bedzie realne, ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...