Skocz do zawartości
Aroo

Chieftec TX-10SL-D

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy tej obudowy. Czy to normalne że wiatrak w zasilaczu kręci się z predkością 1630 obr/min. i ani deka wiecej :? Nie wiem czego tak wolno się kręci? Domyślam sie że tak powinno być ale nie jestem pewien. Wiec może napiszecie mi jak jest u Was?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Chiefteca DA-01BD i ten wiatrak ma się tyle kręcić nie wiem czy zauważyłeś siebie ale u mnie mimo że ten wiatrak jest taki wolniutki i niesłyszalny to zasilacz się wcale bardzo nie nagrzewa gdy go dotykam po 6 godzinach jest ledwie letni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy tej obudowy. Czy to normalne że wiatrak w zasilaczu kręci się z predkością 1630 obr/min. i ani deka wiecej :?  Nie wiem czego tak wolno się kręci? Domyślam sie że tak powinno być ale nie jestem pewien. Wiec może napiszecie mi jak jest u Was?:)

a co wolabys 7000 rpm - kup sobie jakis wentylator Delta lub Y.S.Tech i zrob podmianke :lol:

a na powaznie wlasnie takie sa nowe zasilacze Sirtec (Chieftec, Enlight) - ciche i chlodne - jak chcesz zeby wentylator obracal sie szybciej to obciaz na max zasilacz i dodatkowo skieruj do jego wnetrza cieple powietrze z procka - mysle ze jakies 2200-2600rpm bedzie realne, ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...