Argaroth Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mam problem z dvd pioneer 16x, mianowicie chodzi o dzialanie filmu, chodzi on jeszcze jako-tako "plynnie", ale muzyka (sciezka audio) zawiesza co pol sekundy. Kombinowalem juz z kablami od dysq/cdromu, ale raczej nic nie dalo, co prawda jakies zmiany byly ale dzwiek nadal zawiesza. System czysty od spy-wareow, zadnych programow dzialajacych w tle, testowane na dwoch programach. Komp Duron 650mhz, GF4mx, Dvd Pioneer 16x, Ecsk7vza via... Ale wiem, ze filmy dvd chodzily plynnie na innych kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Stery do płyty gł zainstalowane :>? Może płyta poprostu porysowana :>? Udma masz włączone :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argaroth Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 1. nie 2. nie a gdzie to jest :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jeśli sterów do płyty gł nie zainstalowałeś to polecam stronę viaarena.com i tam poszukaj. I wtedy sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argaroth Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wgrałem Viapacka i już wszystko ładnie śmiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...