Skocz do zawartości
LOW_RIDER

Problem,lecz nie wiem w czym?

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem Gf2Ti ultra i mam pewin problem.Otóż karta na moim kompie jest straszne powolna w 3d mark 2000-ok.4700pkt.W czym problem,dx jest 8.1,nowe stery i wszystko okej.Czy to mozliwe ze proc <span style="color:red;">[ciach!]</span>....i płyta też?Są może po prostu za wolne jak na tą kartę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Specjalnie po zakupie kart założyłem nowego wina...więc nie oto biega mi sie jednak wydaje że te 128 cache na procu to trochę za mało jak na tą karte.Bynajmniej na Athlonie pow.1.2 jest około 10tysiecy pkt w 3d 2000 a 3d 2001 ok.4000. :( :( :( :( .Ale nie u mnie.(Tu posłużę się cytatem z pewnego reality szoł w polsacie)WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smieci po starej karcie mozna usunac Nvidia destroyerem czy jakos tak. Po co od razu reinstall ??

'

po tym poscie widac ze koles zna sie na linuxie i ceni sobie stabilnosc systemu i nie pdanie go po 4 razy dziennie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze masz za malo ramu! u mnie geforce 2 mx nie za ladnie chodzil nawet na 128mb dopiero jak kupielm 256 to wszystko ruszylo

A na starym forum pisales, ze jak wsadze dodatkowe 128 MB ramu to w q3 bede mial 1 fps wiecej a w 3dmarku nie zauwaze roznicy. Widze, ze sie wyrobiles i wreszcie tez zauwazyles roznice miedzy 128 a 256MB.

I za to Ci chwala :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...