sts Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Jak w temacie, musze wybrac jedno z dwojga, pod nforce4+amd3000+ GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 czy PDP Patriot 1GB DDR 400MHz Dual CL 2.5 (2 x 512MB) z radiatorami musi byc koniecznie w tym sklepie i 2X512 w dualu i najlepiej z radiatorkami. Co wybrać>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 http://w3.sirius.pl/news.php?id=5302 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) wedlug mnie i geil i patriot zwykle sa beznadziejne i tylko za marke sie placi kaske! lepiej wybrac jakies hynix d43 albo kingmax hardcore, lub cos co podobnie chodzi:) pozdro! jak plyta ci da powyzej 3v na ramy to bierz jakies na winbondach pamieci :) Edytowane 7 Lipca 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 wedlug mnie i geil i patriot zwykle sa beznadziejne i tylko za marke sie placi kaske! lepiej wybrac jakies hynix d43 albo kingmax hardcore, lub cos co podobnie chodzi:) pozdro! jak plyta ci da powyzej 3v na ramy to bierz jakies na winbondach pamieci :) 1535193[/snapback] w kingmaxach hc nie placisz za firme? przeciez to sa hyniksy d5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ale przynajmniej wiem ze ida na 500mhz a te geile maja gwarantowane 400 tu jest roznica. i jeszcze nie widzialem zeby geil value (niebieskie) sie dobrze krecily. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...