yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Moje pytanie brzmi: co oznaczają nastepujace opcje w BIOSiE i jak powinny byc ustawione. Standartowo mam te dwie opcie na Enabled ale słyszalem, że jak sie je wyłaczy czyli da na Disabled to to operacje zwiazane z grafika czyli np. gry beda szybciej chodzić. Tak tylko słyszalem wiec pliz help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A nie lepiej samamu sprawdzic 3 beda jakies roznice :?: Ja tez mam na enable ustawione z p[rzyzwyczajenia, ale to podobno mialo jakis tam wplyw w srodowisku dosowym - teraz nie ma znaczenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 sprawdzilem i jak sie okazalo nie ma to zadnego znaczenia ;d nawet lepiej jest mieci enabled. Thx za odpowiwedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...