Skocz do zawartości
dylus

Dziwna Sprawa Msi K7n2

Rekomendowane odpowiedzi

ZAINSTALOWAŁEM WINDĘ XP SP2 WKŁADAM PŁYTĘ DO NAPĘDU TEGO SAMEGO NA KTÓRYM WCZEŚNIEJ BYŁA PŁYTA ISTALACYJNA I NAPĘD NIE WIDZI PŁYTY Z PŁYTY GŁÓWNEJ WYCHODZĄ DWA GNIAZDA ATA 100 WIĘC ZAMIENIŁEM TAŚMY MIEJSCAMI I NAPĘD WYKRYWA PŁYTĘ ALE PRZY OKAZJI TEJ ZAMIANY STRASZNIE MI SPOWOLNILO INTERNET CZY TO NORMALNE CZY MA ZNACZENIE GDZIE WEPNĘ DYSKI A GDZIE NAPĘDY NA PŁYCIE MAM OSOBNO PODŁĄCZONE 2 DYSKI I OSOBNO 2 NAPĘDY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma znaczenie co jak podepniesz. pokombinuj i moze bedzie dobrze. Moze zasilacz? jaki masz? A sprawdzałes CO ci spowolniło internet? i czy predkosc na prawde jest nizesza (najlepiej zobacz jakims programem testujacym predkosc interenetu)

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zasada jest taka:

Jesli masz dwa urzadzenia na jednym kanale to bedzie on dzialal w trybie tego wolniejszego tj. Jak masz urzadzenie udma33 i 100 na jednej tasmie to kanal bedzie dzialal z predkoscia 33.

No i HDD z winda lepiej z reguly jako primary na pierwszym kanale.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasada jest taka, ze nie zaklada sie nowego tematu przed sprawdzeniem w przyklejonym temacie Spis Tematów - Amd czy nie ma juz jakiegos o twojej plycie. Nie sprawdziles, bo temat o k7n2 jest juz od dawna.

1535974[/snapback]

ale jakoś w tym temacie nie ma rozwiązania wszystko wkolo wręcanie pamiątki wkręcanie procka a nie oto mi chodzilo prawda pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...