Franz231 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Siemka!!!mam taki problem szukam napisów do filmu "Wojna światów" z 2005 roku.Jak macie jakieś stronki do dajcie znac.POZDRO!!! Edytowane 7 Lipca 2005 przez Franz231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 http://napisy.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franz231 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Chodzi mi o napisy do "wojny światów" ale z 2005 bo na wszystkich tych stronach co byłem to jest ale do wersji z 1953. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 www.napisy.info Mam taki sam problem z wilmem 60 sekund tylko, ze znajduje z 200X roku, a ma byc podajrzxe 1963, jak ktoś mja niech da znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 ja szukam za to napisy do The Crow Wicked Prayer 2005r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 to teraz kazdy bedzie prosil w tym temacie o jakies napisy, zeby ktos za niego poszukal ?! jest juz taki temat na oslej; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ja proponuje ogladniecie w normalnej wersji! A przy okazji polecam www.kinomania.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...