Infernal Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Czy da sie to zrobic? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a jakiej frimy to przejsciowka i jaki model ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infernal Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 a jakiej frimy to przejsciowka i jaki model ??Przejciowka noname a procek niewiem to nie moj ale wiem ze ma duza metalowa oslone na jadrze (chyba cel 1000 lub 1100) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 trudno mi powiedziec czy tualatin pojdzie na niej. Sprobuj nic nie powinno sie stac. Najlepsze przejsciowki robi MSI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 powinno sie dac na plycie z chipsetem BX po zmodyfikowaniu procka zobacz tu : http://www.overclockers.pl/artykuly/tualatin_mod/ .Sa przejsciowki PowerLeap i na nich sie da na 100% tylko ze sa drogie :( ok chyba 150zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ciekawe jak dało by się go podkręcić np. na mojej płycie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Czy da sie to zrobic? :?Pewnie sie da. Gdzies jest mod procka fcpga2 na slot1 i na plycie BX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Czy da sie to zrobic? :? Ja stwierdziłem, że skoro musiałbym kupować przejściówkę za 150 czy 200zł, to lepiej kupić nową płytę za 400 - zyskałem AGP x4, ATA 100 i FSB do 250MHz, 4USB itd... Ale zawsze możesz spróbować moda. Tylko może byc problem z napięciem bo te Celki chodzą chyba na 1.45V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...