yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak w tytule mam problem zeby odpalic lan na tej plycie .Karta jest zintegrowana na plycie glownej i za cholere komp jej nie widzi ....ustawialem w biosie wszystko co moglem i nic WRRRR HELP plis napiscie cos co moze pomóc system dziala okeay wkladalem karte na pci i bez problema lan ruszyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czytałem gdzieś, że wersja z LAN'em jest jakaś trefna. Ściągnij jakiś nowy BIOS, a jak to nic nie da, to mogą być przerwania, ale z tym Ci nie pomogę, bo nigdy nie miałem podobnego problemu. Acha, a widzisz w menedżerze urządzeń jakiś nie rozpoznany sprzęt, albo coś w tym stylu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Czytałem gdzieś, że wersja z LAN'em jest jakaś trefna. Ściągnij jakiś nowy BIOS, a jak to nic nie da, to mogą być przerwania, ale z tym Ci nie pomogę, bo nigdy nie miałem podobnego problemu. Acha, a widzisz w menedżerze urządzeń jakiś nie rozpoznany sprzęt, albo coś w tym stylu? bios mam nowy menadzer wogole nie widzi karty sieciowej wiec juz nie wiem w biosie niby wlaczona jest wlan............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Spróbuj stąd pobrać ten plik. To są zalecane sterowniki do tej sieciówki. Przeglądałem też instrukcje ale nic nie mogę znaleźć. Sprawdź w Menedżerze urządzeń w Urządzeniach Systemowych czy nie ma tam :? RealTek 8100 albo czegoś w tym stylu. Jak nic z tego nie zadziała to ja wymiękam. Napisz jak coś Ci wyjdzie, a jak nie wyjdzie to też napisz :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Spróbuj stąd pobrać ten plik. To są zalecane sterowniki do tej sieciówki. Przeglądałem też instrukcje ale nic nie mogę znaleźć. Sprawdź w Menedżerze urządzeń w Urządzeniach Systemowych czy nie ma tam :? RealTek 8100 albo czegoś w tym stylu. Jak nic z tego nie zadziała to ja wymiękam. Napisz jak coś Ci wyjdzie, a jak nie wyjdzie to też napisz :) . kudzwa zeby chcialo isc chociaz :(((((((((((((((((((( pozatym instalowalem orginal driver do lanu co jest na cd-romie od tej mobo i nic z tego nadal nie widzial mi karty choc w w ustawieniach sieci widnieje jak najbardziej ale gdy juz pingne wywala mi jakis blad kod 100costa costam :(((((((((((((((((((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 jak mozesz wrzyc mi ten plik na maila PLISS bo siedze na modemie i nic nie chce isc yogurcik@interia.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Fakt. Z tej strony ciężko jest cokolwiek zciągnąć. Ale od czego jest Google i rosyjskie strony. Plik zaraz wyśle. Mam nadzieję, że zadziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 nic z tego :((((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 8) Reklamuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 pomysle o tym ale to jutro zadzwonie do sklepu i zobaczymy co powiedza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...