gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://pccooler.com.pl/show_ele.php?el_id=...=161&lev=5',528 Czy ktos posiada to cacuszko? Rzeczywiscie swieci tak mocno jak na fotce? i czy ew. mozna puscic te diodki na wyzszym napieciu zeby swiecili mocniej a sam wiatrak na nizszym. ? (nieznam sie zupelnie na diodach) ew. Czy znacie inne podswietlane niebieskie wiatraczki? (link plz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://pccooler.com.pl/show_ele.php?el_id=161&lev=5',528 Czy ktos posiada to cacuszko? Rzeczywiscie swieci tak mocno jak na fotce? i czy ew. mozna puscic te diodki na wyzszym napieciu zeby swiecili mocniej a sam wiatrak na nizszym. ? (nieznam sie zupelnie na diodach) ew. Czy znacie inne podswietlane niebieskie wiatraczki? (link plz) Posiadam od niedawna to "c(y)acuszko :o Nie swieci tak mocno jak na fotce. :? Diodki mozna puscic na wyzszym napieciu, wystarczy je odlutowac (kabelek zasilajacy je) i zapodac rezystor. Wlasnie gadalismy o tym z Holmanem :wink: masz wyczucie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja jutro kupuje tego wentyla: http://www.pccooler.com.pl/show_ele.php?el...ev=28&special=1 Więc się wypowiem wieczorkiem jak świeci. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jeszcze jeden swiecacy wentylek, ale 3 colorki : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jeszcze jeden swiecacy wentylek, ale 3 colorki : Mam ten wentylek i daje fajniutką poświate na mój WB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Gdzie sprzedają takie trójkolorowe i po ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ten jest fajny, widzialem i slyszalem i jest duzo glosniejszy od mojego sunonka 80x80 ale swieci dosc jasno. ja jednak szukam niebieskiego podswietlania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Gdzie sprzedają takie trójkolorowe i po ile? Kliknij gif-a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 fajne te wiatrczki ale ja wole zwykle pomalowane na chromowo :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 :lol: Atrakcyjna cena, ale mała wydajność. Pozostaje przy swoim wyborze. Chciałem sobie jutro zamontować taki na GF3 Leadteka, ale nie mam Leadteka 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...