Bartasek123 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam bardzo dziwny problem. Mam Widnowsa XP Pro SP2, wcześniej miałem 2003 i nie miałem tego problemu. Gdy system działa dłuższy czas sam się resetuje. Nie wiem jak to naprawić. Wyskakuje błąd na niebieskim tle (BAD_POOLER_CALL). Szukałem już rozwiązania na inych stronach i nie mogłem nic znaleźć, może ktoś mi pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marines2 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 podaj numer błędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek123 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Narazie nie moge podać numeru, bo nie mam go nigdzie zapisanego :mur: .Musze poczekać aż system się zawiesi. Edytowane 8 Lipca 2005 przez Bartasek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 u mnie też czasem wyskakuje ten bład, ale nie znalazłem rozwiązania. Tam nie było numeru błędu z tego co pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Podaj konfig kompa przy okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...