Bump Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Mam taki problem a mianowicie system nie chce się włączyć, gdy ma się już pojawić napis windows xp i ten pasek na dole komputer poprostu się restartuje. Gdy zrobie format i staram się zainstalować system jeszcze raz dochodze do momentu gdy pliki zostaną skopiowane na dysk, komputer się restartuje i powinno się pojawić okno wyglądające podobnie już do tego windowsowego (niebieskie tło, czas do końca, podpunkty:instalowanie... itd) i to już się nie chce pojawić.OCB z tym bojuż nie wiem wcześniej jeszcze system uruchamiał się w trybie awaryjnym, tam kasowałem drivery grafy i potem po restarcie zaskakiwał w trybie normalnym lecz po instalacji driverów grafiki działo się to samo.Sprawdzałem na początku sprzęt, ale nie są to dyski, ani grafika.Co do reszty nie jestem pewien ale chyba gdyby coś się porządnie zepsuło to skutki tego bylyby napewno bardziej drastyczne o mogłoby wogóle nie dojść do włączenia kompa.Pomocy :mur: ! Z góry dziękuję Edytowane 8 Lipca 2005 przez Bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 witam tak..czasami trudno zrozumieć wasze problemy: lecz po instalacji driverów grafiki działo się to samopozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...