barteks2 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam! 2 miesiące temu kupiłem na Allegro panel LCD. Wszystko było OK, jednak teraz gdy włączam kompa mruga zielona dioda jednak panel jest czarny. Musze czekac kilka minut zanim właczy się obraz. Co może być tego przyczyną. Panel to Hitachi 15". Pozdrawiam, barteks2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) wina nie musi leżeć po stronie monitora, a karty grafiki, spróbuj podłączyć go pod jakiegoś geforca np, niedawno był podobny problem z radeonem 9100 tu na forum.... a... tam też wszystko działąło dobrze a po czasie monitor przestał wyświetlać bios.... Spróbuj jeszcze podłaczyć telewizor przez TV-out i zobacz czy wyświetla :lol: na TV Edytowane 11 Lipca 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteks2 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To jest raczej wina monitora, bo nawet jak jest wyłączony komp to na monitorze mruga zielona dioda, gdy norlmalnie była żółta. Zauważyłem, że po lekkim uderzeniu monitora z tyłu w obudowę włącza się od razu, więc może coś tam nie styka. W sumie to dziwne, bo przez 2 miesiące monitor nie był w ogóle ruszany :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam! 2 miesiące temu kupiłem na Allegro panel LCD. 1537125[/snapback] W sumie to dziwne, bo przez 2 miesiące monitor nie był w ogóle ruszany :| 1540818[/snapback] Wygląda na to, że od początku był wadliwy. Skontaktuj się z serwisem jeżeli masz gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...