Czyngis Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam Borykam sie z problemem wyboru LCD 19' do 2000zł. Głęboko myśle nad HP L1955. Co Wy myślicie o moim wyborze- ewetualnie jaki model polecacie. Dadam ze będe go używał do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Do gier polecam Samsung 913N, Hyundai LCD L90D+ sa to monitory na tej samej matrycy TN+ o czasie reakcji 8ms. Godne polecania są również monitory Viewsonic VP191 i Fujitsu Siemens C19-4 na matrycach MVA 8ms z overdrive. Czas reakcji mają podobny do tych na matrycach TN ale mają lepsze kąty i kolory. Do tego są troszke droższe i ciężko je dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 ten HP to swietny monit sam go używałem jakiś czas ale jeżeli szukasz do grania to mógłbyc się tym rozczarować. Ta matryca nie jest stworzona do grania. Podpisuję się pod samsungiem - do gier to chyba najlepsza 19'' na rynku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ja pare dni temu kupilem samsunga 913n i jestem bardzo zadowolony, dobrym wyborem jest tez Hyundai L90D+ ze wzgledu na DVI (ale mi kasy juz nie starczylo:( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torquemada Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Zastanów się na FS P19-2. Najnowsza matryca PVA z dopalaczem także przy lepszej jakości obrazu i katach niż na TN, ma niezły czas reakcji. Tyle że minimum 2015PLN http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/12503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...